Diensten

Webdesign

Voor € 100 per pagina heeft u al een exclusief website ontwerp! Hosting zit hier niet bij inbegrepen.

Onderhoud

U kunt het onderhouden van uw website uitbesteden aan Cloud 9 Webdesign voor een uurtarief van € 50. Ook heeft u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. In dit geval betaalt u "onderhoudsuren per maand" voor een jaar vooruit, tegen het aantrekkelijke uurtarief van € 40. Niet gebruikte onderhoudsuren kunt u doorschuiven naar een volgende maand. Aan het einde van het (contracts)jaar vervallen de niet gebruikte uren. Als u bijvoorbeeld 5 uur onderhoud per maand voor uw website denkt nodig te hebben, bespaart u al gauw € 600 per jaar!

CMS

U kunt ook besluiten dat u zélf uw website wilt onderhouden. Dit is mogelijk met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem. Wij werken het meest met het Joomla! CMS. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Domeinnaam en hosting

U kunt zelf uw domeinnaam en hosting regelen, maar u kunt dit ook door ons laten verzorgen. Wij hebben goede ervaringen met de hostingpakketten van Siteground, een kwaliteit webhosting provider met een uitstekende, snelle service.

U heeft al een hostingpakket vanaf € 9,95 per maand! Een domeinnaam zit hier bij inbegrepen. 

Op alle diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!